E-Bikes ATB
E-Bikes Sportieve fietsen Stadsfietsen
Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen
  • Verkoop en reparatie
  • Fietskleding
  • Fietsonderdelen
  • Uitstekende service

Fietsenmaker Etten Leur

Voor een goede en deskundige fietsenmaker in de buurt van Etten-Leur, Ulvenhout, Rijsbergen of Prinsenbeek, komt u naar Louis van Dijk Fietsen. Onze werkplaats bevindt zich aan de Tuinzigtlaan in Breda. Hierdoor is onze fietsenmaker service goed te bereiken vanuit Prinsenbeek, Rijsbergen, Ulvenhout en Etten-Leur.

Gespecialiseerde en ervaren fietsenmaker in de buurt van Etten-Leur

Is uw fiets kapot? Wij lossen het voor u op! Bezoek de werkplaats van Louis van Dijk fietsen wanneer u uw fiets wilt laten repareren door een specialist. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring met het assembleren en repareren van fietsen, zowel vrijetijdsfietsen als sportfietsen. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat elke fiets bij ons in goede handen is en professioneel zal worden gerepareerd. Wanneer wij uw fiets hebben gerepareerd is hij weer zo goed als nieuw! Dit maakt ons een uitstekende fietsenmaker, werkzaam in de omgeving van Etten-Leur, Ulvenhout, Rijsbergen en Prinsenbeek. Onze service gaat zo ver dat we zelfs uw kapotte fiets kunnen ophalen voor u om hem vervolgens te repareren in onze eigen professionele werkplaats. Dat is hoe Louis van Dijk Fietsen het verschil maakt.

Laat uw fiets repareren in onze werkplaats

Wilt u uw fiets laten repareren? Kom dan langs bij onze werkplaats. Wij zorgen ervoor dat uw fiets er weer als nieuw uitziet. Voor vragen over de reparatie van uw fiets kunt u ook altijd terecht in onze werkplaats. Ook kunt u hiervoor telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar (076) 521 71 48. Dus is uw fiets kapot? Aarzel niet langer en bel snel naar onze fietsenmaker service in de buurt van Ulvenhout, Rijsbergen en Prinsenbeek!

Bekijk ook:

Fietsenmaker Etten Leur | Elektrische fiets Etten Leur | Racefietsen Etten Leur | Fietsonderdelen Breda
Fietsvakshop
Wieler-hoek
Kleding-afdeling
Giant Experience
MTB's